Wij gebruiken cookies op onze website. Door onze website te gebruiken, stemt u in met dit beleid en stemt u ermee in dat wij cookies gebruiken in overeenstemming met de voorwaarden van dit beleid.

Meer weten
Aanvaarden

Volgend seizoen 20 -21?

INHOUD:

1) Afhandeling seizoen 2019 - 2020

De coronacrisis heeft ook in onze club veel chaos gecreëerd.
Mits enige creativiteit en een gezonde dosis aanpassing, hebben we op woensdag 17 juni reeks 2 Ballroom & Latin kunnen heropstarten.
Sinds donderdag 4 juni was (en is) er elke week een gratis sessie Zumba op gras te Eppegem.
Tenslotte konden alle eigen clubleden elke woensdag een gratis oefenavond bijwonen.
Voor alle andere reeksen was er gezien de omstandigheden geen oplossing.
Alle stijlen zullen echter sowieso de resterende lessen alsnog krijgen. Meer details vind je hieronder.

2) Opendeur

Tot heden kregen we nog geen enkel antwoord op onze vragen betreffende de mogelijkheid en toestemming om een opendeur te organiseren in september '20.
Dergelijk evenement vraagt ruime voorbereidingen, bestellingen en reserveringen.
Daarenboven is en blijft er een risico of probleem rond social distancing en de veiligheid rond grotere bubbels.
Zodoende is het praktisch en moreel gezien onmogelijk om dit in te richten. Onze club zal zodoende geen open deur meer organiseren in 2020.

3) Planning resterende lessen

Ballroom & Latin Reeks 2 zal (na volgende woensdag) nog 2 lessen te goed hebben,
Ballroom & Latin Reeks 1 en gevorderden hebben nog 8 lessen te gaan,
Zumba, Bachta en Swing ook nog 8 lessen,
Bollywood heeft nog recht op 10 lessen.

We overwegen volgende planning onder voorbehoud dat we de toelating van de overheid krijgen en behouden:

* Ballroom & Latin Reeks 2: De twee resterende lessen worden, in navolging van de huidige regeling, gegeven op de eerste twee woensdagen van september (2/9 en 9/9) in het Ontmoetingscentrum te Hofstade van 19u30 tot 20u30, onmiddellijk gevolgd door een oefenavond voor iedereen.
Later in september zullen we met een vervolgcursus starten (zie “Ballroom & Latin Gevorderden” hieronder).

* Ballroom & Latin Reeks 1: Wanneer we opnieuw de zalen van gemeentelijke basisschool De Waterleest kunnen gebruiken, bieden we daar een nieuwe cursus "Ballroom & Latin Reeks 1" aan van 15 lessen en dit op dinsdag van 20u tot 21u.
Alle huidige leden van Reeks 1 kunnen zich voor deze cursus opnieuw inschrijven aan €68 per persoon in plaats van €128 per persoon (prijs die behouden blijft voor nieuwe leden). Gezien er lang niet gedanst kon worden, is een herhaling van de eerste zeven lessen waarschijnlijk geen overbodige luxe, maar leden die NIET op dit aanbod wensen in te gaan, kunnen hetzij de eerste 8, hetzij de laatste 8 lessen van deze cursus gratis volgen.
OPMERKING: Bovengenoemde prijzen zijn inclusief verzekering via Danssport Vlaanderen (€8). Herinner dat iedereen jaarlijks ook tot €25 van het inschrijvingsgeld kan recupereren via de mutualiteit.

* Ballroom & Latin Gevorderden: Indien we in september een nieuw seizoen mogen en kunnen starten, organiseren we vanaf woensdag 23 september een vervolgcursus voor Reeks 2. Deze lessen voor "nieuwe gevorderden" gaan 15 woensdagen van 19u30 tot 20u30 door in het Ontmoetings-centrum te Hofstade, onmiddellijk gevolgd door een oefenavond voor iedereen.
Onze huidige gevorderden kunnen zich voor deze cursus inschrijven aan €68 per persoon in plaats van €128 per persoon. De leden die NIET op dit aanbod wensen in te gaan, kunnen hetzij de eerste 8, hetzij de laatste 8 lessen van deze cursus gratis volgen.
OPMERKING: Bovengenoemde prijzen zijn inclusief verzekering via Danssport Vlaanderen (€8). Herinner dat iedereen jaarlijks ook tot €25 van het inschrijvingsgeld kan recupereren via de mutualiteit.

* Bachata, Swing 1 en Swing 2: Indien we in september opnieuw de zalen van gemeentelijke basisschool De Waterleest mogen gebruiken, starten de laatste 8 lessen van de cursus op donderdag 3 september, op de gebruikelijke locatie, met het gebruikelijke aanvangsuur. Indien we nog geen toelating krijgen, houden we jullie op de hoogte wanneer het wel opnieuw kan.

* Bollywood: Indien we in september opnieuw de zalen van gemeentelijke basisschool De Water-leest mogen gebruiken, starten de laatste 10 lessen van de cursus op dinsdag 1 september, op de gebruikelijke locatie, met het gebruikelijke aanvangsuur. Indien we nog geen toelating krijgen, houden we jullie op de hoogte wanneer het wel opnieuw kan.

* Zumba: Indien we in september opnieuw de zalen van gemeentelijke basisschool De Waterleest mogen gebruiken, starten de laatste 8 lessen van de cursus op donderdag 3 september, op de gebruikelijke locatie, met het gebruikelijke aanvangsuur. Indien we nog geen toelating krijgen, houden we jullie op de hoogte wanneer het wel opnieuw kan.
BELANGRIJK: Voor de leden met een 10-beurtenkaart vragen we ons voor 20 augustus via mail te laten weten hoeveel sessies jullie nog op jullie kaart hebben, zodat we de nodige maatregelen kunnen treffen aangaande organisatie. Zoniet dreigen deze sessies, gezien de onzekerheid van corona en de moeilijkheid om correct te plannen, eventueel te vervallen.

4) Enquête

Momenteel kregen we voornamelijk vanwege onze Ballroom & Latin-leden feedback via onze enquête. Mogen wij er bij alle leden op aandringen om toch zoveel mogelijk de enquête in te vullen en terug te bezorgen?
Wij hebben er alle begrip voor dat de Zumba- en Bollywoodleden misschien denken iets minder nuttige informatie te kunnen leveren, maar niets is minder waar. Ook jullie feedback is nuttig en interessant!
Ook vanuit de cursussen Bachata en Swing kunnen ongetwijfeld nuttige tips komen. Indien we weten wat er leeft, wat als prettig en minder prettig ervaren wordt en wat eventueel aangepast of toegevoegd kan worden aan onze club en werking, kunnen we ervoor zorgen dat de beleving stelselmatig verbeterd wordt.
Wij zijn er voor jullie! Laat ons weten hoe we onze club kunnen optimaliseren.

5) Laatste oefen mogelijkheid

Komende woensdag, 29 juli, bieden wij de voorlopig laatste gratis oefengelegenheid aan van 20u30 tot 22u30 in het Ontmoetingscentrum te Hofstade.
De laatste kans dit seizoen om nog eens de benen te strekken en de andere leden op de dansvloer te ontmoeten.
Normaal starten we de oefenavonden opnieuw op, op woensdag 2 september '20. Wij houden iedereen via Website, facebook en mail op de hoogte.

6) Gezocht danspartner voor wedstrijden

Ben je competitief ingesteld, heb je dansambitie, wil je streven naar een perfecte danstechniek, ben je een gepassioneerd danser,
of ken je iemand die hiervoor geïnteresseerd zou kunnen zijn?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons (info@ballroomfunanddance.be of 0499/77.50.74) voor informatie of Try out.

  • Jongedame 22 jaar, 5 jaar wedstrijd ervaring (masterclass), 1m60 zonder hakken, zeer gemotiveerd leergierig en talentvol: zoekt danspartner voor privé lessen Latin en wedstrijd te dansen. Ook Ballroom aanvangen, is bespreekbaar.
  • Jongedame 23 jaar, 1m70 zonder hakken, gemotiveerd en geëngageerd, zoekt danspartner voor privélessen Latin en wedstrijden.
  • Jongeman 27 jaar, ervaring en talentvol, debutant klasse, zoekt Dame om privé les Ballroom te volgen en wedstrijden voor te bereiden.