Wij gebruiken cookies op onze website. Door onze website te gebruiken, stemt u in met dit beleid en stemt u ermee in dat wij cookies gebruiken in overeenstemming met de voorwaarden van dit beleid.

Meer weten
Aanvaarden

Nieuwsbrief December 2021

INHOUD:

1) Feestelijke wensen 2022

2021 nadert zijn einde. Elk einde bevat de zaadjes van een nieuw begin.
Laat ons van de afgelopen jaren enkel de goede dingen onthouden, zoals de vreugde en het plezier die alle dansmomenten ons gaven.
We kijken met een positieve instelling, en goede hoop uit naar een covidvrij jaar waarin dansen en gezondheid de bovenhand halen op afzondering en neerslachtigheid.


We wensen al onze leden, en bij uitbreiding heel de dansfamilie over heel de wereld, een feestelijk eindejaar en een gezond dansjaar 2022!

2) Hervatting cursussen 2022

Doordat de coronabesmettingen steeds verder bleven doorstijgen, en het niet de vraag was "of" maar eerder "wanneer" er ook besmettingen binnen onze club zouden opduiken, besloten we om alle lessen en oefenavonden stil te leggen met ingang van dinsdag 7 december.
Behoudens beperkende maatregelen vanwege de overheid, starten alle lessen en oefenavonden opnieuw op vanaf maandag 10 januari 2022.
Als Nieuwjaarsgeschenk besloot het bestuur in samenspraak met alle leraren van Ballroom Fun & Dance, om bij een aantal cursussen een extra gratis herhalingsles toe te voegen om de draad op een degelijke manier opnieuw op te pikken.
Dit is van toepassing bij volgende cursussen:

 • Ballroom & Latin (beginners en gevorderden)
 • Bachata & Salsa (beginners en gevorderden)
 • Latin Solo
 • Swing Allround (beginners en gevorderden)

Op onze website staan alle lesdagen per stijl netjes en up-to-date opgesomd.
Voor wie niet wil wachten en reeds thuis de danspasjes wil inoefenen, is er ons YouTube-kanaal waar ondertussen reeds meer dan 600 video's opgelijst staan van alle cursussen, evenementen en meer professionele danswedstrijden.
hopen iedereen terug te mogen begroeten op alle cursussen en de oefenavond(en) vanaf 10 januari 2022.

3) Club daguitstap

Dansen in clubverband is niet enkel een sportieve en culturele activiteit, maar tevens ontspanning en een sociaal gebeuren waar men talrijke nieuwe vrienden leert kennen.
Om dit sociaal clubweefsel te versterken overweegt Ballroom Fun & Dance een leuke bus- / dagtrip naar dierenpark Pairi Daiza te organiseren,

om daarna bij terugkeer allen tezamen de beentjes onder tafel te steken voor een 3 uur durend buffet bij de Wok te Boortmeerbeek.

Wegens de coronapandemie moet dit onder voorbehoud van de globale situatie rond het moment waarop we deze activiteit zouden inplannen.
Om dit op een ordentelijke manier succesvol in te richten, dienen we deze reis een aantal maanden op voorhand voor te bereiden: prijsaanvragen en reserveringen voor bus, toegang, buffet, enz.

Onze leden en hun gezin (of partner) hebben voorrang en korting. Externen komen eveneens in aanmerking indien er plaatsen over zouden zijn.

Graag een seintje van wie geïnteresseerd is om deel te nemen aan deze leuke dagtrip, zodat we de nodige aanvragen kunnen doen om dit te organiseren.
De richtdatum is een zaterdag begin juni 2022.

Concreet bevat het aanbod:

 1. Busreis heen en terug naar Pairi Daiza
 2. Toegang tot dieren/wandelpark Pairi Daiza
 3. 3 uur buffet bij WOK Boortmeerbeek
 4. Plezier en ontspanning gratis inbegrepen :o)

We streven naar een democratische prijs per deelnemer (maximaal 80€ / volwassene of minder)4) Verder zetting dansseizoen 2021 - 2022

Onder voorbehoud van de maatregelen rond corona, eindeigen de huidige cursussen op:

 • Latin Solo lijndansen 27 januari '22
 • Swing Allround 27 januari '22
 • Bachata & Salsa 1 februari '22
 • Zumba 7 februari
 • BR & LA beginners 22 februari '22
 • BR & LA gevorderden 2 maart '22

De daaropvolgende week starten telkens de vervolgcursussen. De prijzen en looptijden hiervan worden zo spoedig mogelijk gecommuniceerd. Inschrijven kan zodra deze gegevens bekend gemaakt worden.