Door aan de cursus Ballroom & Latin deel te nemen leer je in een mum van tijd de basis van verschillende, zeer uiteenlopende dansen. Danservaring is absoluut niet nodig, we starten immers van bij het begin.

In de eerste 15 lessen komen de ballroomdansen langzame wals, tango, Weense wals en quickstep en de latindansen chacha, samba, rumba en jive aan bod, alsook de discoswing. In de tweede reeks van 15 lessen worden sommige van deze dansen verder uitgebreid en maak je ook kennis met de laatste ballroomdans, de slow foxtrot, en de laatste latindans, de paso doble. We proberen van bij het begin aandacht te besteden aan een correcte techniek, wat het dansen en de samenwerking met de partner gemakkelijker maakt. Anderzijds wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met elk paar, zodat iedereen op eigen tempo de lessen kan verwerken.

De cursus Ballroom & Latin is de perfecte wekelijkse ontspanning: je traint je lichaam en geest en je vaardigheden met een partner en dat allemaal in een gezellige sfeer op verschillende muziekgenres.

Prijs: 134€ / persoon voor 15 weken

In elke betaling (behalve bij de solo dansen) is 10€ per persoon verzekering & lidmaatschap bij Danssport Vlaanderen inbegrepen. Bij elke cursus kan je op jaarbasis tot 25€ per persoon recupereren bij uw mutualiteit. Wie inschrijft voor meerdere cursussen, krijgt 10% korting op de 2e (goedkoopste) cursus.